مسئول بهداشت محیط مرکز در گفتگو با واحد روابط عمومی:
جلسات آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در دو روز متوالی چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 05/10/97 و 06/10/97 برای کارکنان آشپزخانه مرکز برگزار گردید. مدرس جلسه آموزشی، سرکارخانم مهندس قادری فر کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط در رابطه با بهداشت فردی پرسنل آشپزخانه نکات مهمی را ارائه کردند. همچنین در این جلسه ایشان در رابطه با بهداشت مواد غذایی، نحوه نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی، زنجیره سرد و گرم و توزیع بهداشتی مواد غذایی ، مباحث لازم را به پرسنل آشپزخانه آموزش دادند.
مهندس شیبانی در ادامه فرمودند: از نکات مهم آموزشی دیگر نحوه نظافت، شستشو و گندزدایی سطوح، کف محیط و ابزار و تجهیزات آشپزخانه می باشد که به صورت اصولی و گام به گام به کارکنان آشپزخانه آموزش داده شد.
ایشان در پایان فرمودند: جلسات آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ماهانه توسط واحد بهداشت محیط برگزار می گردد؛ در این جلسات هدف ارتقا سطح کیفیت و بهداشت مواد غذایی و جلوگیری از مسمومیت های ناشی از مواد غذایی از نقطه تهیه مواد اولیه تا توزیع به بیماران، همراهان و پرسنل محترم می باشد.