|
به گزارش واحد روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر به همراه تعدادی از اعضای تیم مدیریت و رهبری مرکز به منظور ارزیابی و ارتقای سطح خدمات رفاهی و تغذیهای بیماران و کارکنان، در روز نخست این هفته از آشپزخانه مرکزی این مجموعه بازدید کردند. دکتر جعفری با بیان اینکه هدف از این بازدید ، بررسی روند پخت، نگهداری دمایی، بستهبندی و توزیع غذا بود عنوان کرد: رعایت الزامات بهداشتی و ایمنی مواد غذایی از نکات مهم در فرآیند های آشپزخانه مرکزی بیمارستان خواهد بود. فوق تخصص بیماری های گوارش کودکان و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با توجه به استقلال مالی بیمارستان ها توانستیم با کمک معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجددا آشپزخانه بیمارستان را راه اندازی کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر آشپزخانه بیمارستان علاوه بر خدمات پخت و توزیع غذا برای مرکز، تهیه غذای بیمارستان های ولایت و شریعتی را نیز بر عهده خواهد داشت. عضو هئیت ریئسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بازدید از خط تولید غذا، بازدید از سالن بستهبندی و بررسی استانداردهای آشپزخانه در ادامه افزود: با توجه به راه اندازی مجدد آشپزخانه و تعریف و بررسی فرآیند های آن و همچنین اقدامات پشتیبانی از آن، ممکن است این فرآیند تا رسیدن به کیفیت مناسب کمی برای مرکز و همکاران چالش بر انگیز باشد که ضمن تشکر از شکیبایی همکاران محترم انتظار داریم تا با هم از این مشکلات، فائق شویم. دکتر جعفری در پایان ضمن تشکر از واحد های حسابداری، پشتیبانی و همکارانی که به نحوی از این فرآیند پشتیبانی می کنند، خاطر نشان کرد: ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی برای بیماران و کارکنان، بهبود هماهنگی بین واحدهای پخت، بستهبندی و توزیع و ارتقای دانش تیمی در رعایت استانداردهای بهداشت است، از اهداف این بازدید بود.
|
|
|
|
|


