به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان اکبر، به نقل از وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: یکی از تدابیر غذایی مناسب برای جلوگیری از آسیبهای رشدی و کم خونی در روزهداری بویژه برای نوجوانان و جوانان استفاده از زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی یـا نیم برشت تهیه شده، می باشد. دکتر محمد رضا نورس در گفتگو با وب دا گفت: از دیدگاه طب سنتی، زردۀ تخم مرغ مقدار زیادی خون، گرمی و تری معتدل و با قوام مناسب تولید میکند و تقویت کنندۀ قلب و سیستم عصبی است، از دیدگاه طب جدید نیز منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا است و به خصوص در دورۀ رشد بسیار سودمند است. لذا در وعده افطار توصیه می شود. وی در خصوص مصرف میوه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در این ماه مصرف میوه نه تنها منعی ندارد بلکه با رعایت فاصله زمانی مناسب با وعده های افطار و سحر توصیه می شود و زمان مناسب برای مصرف میوه بین یک تا یک ساعت و نیم بعد از افطار است. دکترای تخصصی طب ایرانی و مکمل تصریح کرد: توصیه می شود در این ماه از میوه های کاملا رسیده، شیرین آبدار و به میزان کم که خوب جویده شود، استفاده کنید. وی با بیان اینکه خواب در فاصله بین افطار تا سحر به مدت کوتاه برای هضم بهتر غذا و ایجاد اشتها در وعده سحری توصیه می شود اظهار کرد: خواب روز نیز یک تا دو ساعت برای تقویت قوا، متناسب با مزاج فرد توصیه میشود، اما خوابیدن با شکم پر بعد از سحر توصیه نمی شود زیرا باعث سوءهاضمه و مشکلات گوارشی می گردد. |
![]() |