بیمارستان تخصصی کودکان اکبر

شدت بیماری در گروه سنی اطفال افزایش یافته است

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر رئیس این مرکز اظهار داشت:در حال حاضر 30 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در مرکز درمانی اکبر بستری هستند و متأسفانه شدت بیماری در گروه سنی اطفال افزایش یافته است.

دکتر سیدعلی جعفری گفت: در موج پنجم بحران کرونا با توجه به اینکه ویروس دلتا سن درگیری و ابتلا را پایین آورده اطفال را بیشتر از دیگر گروه‌های سنی درگیر کرده و متأسفانه شدت بیماری در این گروه سنی افزایش یافته است.

وی افزود: بیماران کرونایی بستری  در بیمارستان اکبر از نوازد چند روزه تا فرد 17 ساله هستند و شایع‌ترین علائم آنان مشکلات گوارشی و سپس ریوی و قلبی بوده است، اما با تلاش کادر درمان خوشبختانه درصد بالایی از این بیماران بهبود یافتند.

رئیس بیمارستان اکبر با بیان اینکه در حال حاضر 30 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی بستری هستند، خاطرنشان کرد: میزان مراجعات روزانه در موج پنجم بحران کرونا نسبت موج‌های قبل افزایش داشته و در حاضر روزانه بین 15 تا 20 بستری جدید در بیمارستان اکبر داریم و همین میزان هم از خدمات سرپایی برخوردار می‌شوند.

دکتر جعفری تصریح کرد: جمع زیادی از اطفال کرونایی بستری در بیمارستان اکبر کسانی بودند که در مسافرت‌ها و دورهمی‌ها حضور داشتند و متأسفانه با وجود توصیه‌ها و هشدارهای بسیار توجه لازم صورت نپذیرفته است و از والدین درخواست داریم که در این ایام بیش از پیش مراقب فرزندانشان باشند تا خدای نکرده دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: در این ایام که مجالس سوگواری برگزار می‌شود توصیه ما به عموم حاضران به ویژه کودکان و نوجوانان این است که دستورالعمل‌های بهداشتی را به‌طور کامل رعایت کرده و از زدن ماسک لحظه‌ای غافل نشوند، ضمن اینکه به برگزارکنندگان این مراسم توصیه به برگزاری در زمان کوتاه و در فضای باز داریم تا آسیبی به عزاداران حسینی نرسد.