ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
بیمارستان تخصصی کودکان اکبر

بازدید سرزده ریاست و مدیریت بیمارستان اکبر از آشپزخانه بیمارستان

به گزارش وب دا مرکز، رئیس و مدیر بیمارستان کودکان اکبر روز گذشته ضمن بازدید سر زده از آشپزخانه بیمارستان بر نحوه نحوه طبخ غذا، رعایت نکات بهداشتی و اصول گندزدایی، کیفیت مواد اولیه و همچنین کیفیت پخت نهایی نظارت کردند.
در این بازدید دکتر سید علی جعفری افزود: علی رغم آنکه امروز مواد غذایی افزایش قیمت را تجربه کرده است ما سعی کرده ایم همچنان با تهیه مواد اولیه مرغوب تا حد امکان از کیفیت نهایی غذای تهیه شده، کاسته نشود.
ایشان گفت: امیدواریم با تصمیمات جدید بهبود کیفیت بیشتری را در وعده های غذایی تجربه کنیم که البته در نهایت رضایت خاطر بیشتر بیماران و کارکنان بیمارستان را به همراه خواهد داشت.